Persoonlijke ontwikkeling door de inzichten van de Tzolkin in te zetten

Praktijk voor zelfbewuster leren leven

Tzolkin als instrument voor persoonlijke ont-wikkeling

De maya’s hebben door de eeuwen heen hun wijsheid ontwikkeld in een kalendersysteem die voor ons als mensen nu nog actueel is. Door de deze wijsheid te koppelen aan jouw geboortedag kan het jou op weg helpen om je bestemming te vinden. Tevens zit er in die wijsheid je pakketje talenten maar ook de punten waar je op kunt letten om jou tot die bestemming te brengen. Ik kan je er  zoveel over vertellen. Dit zorgt voor veel erkenning of zorgt dat je weer op je juiste eigen pad terecht komt.

Hoe zou het zijn  je weer helemaal te herinneren wie je werkelijk bent in plaats van voort te borduren op wat jijzelf en anderen vinden dat je zou moeten zijn?
Je blauwdruk draagt de sleutels in zich voor persoonlijke groei  en ontwikkeling. Ontdek ze en maak er gebruik van!

Verschillende soorten consulten

persoonlijk consult

Aan de hand van jouw geboortedatum kan ik met behulp van de Tzolkin kalender je alles vertellen over de kwaliteiten die jij tot ontwikkeling brengt. Je innerlijke kracht, je levensthema en de bestemming ofwel zoals ik het ook wel noem: de be-doel-ing van je weg....waar ben je onderweg naartoe. In dit consult leg ik (een deel van) je geboorteblauwdruk uit.

kwaliteiten activatie

Naast het kennen van je kwaliteiten & valkuilen is het de bedoeling de energie te activeren zodat niet alleen "kennen" vanuit je hoofd maar ook "voelen, doen en zijn" vanuit hart en buik aan bod komen. Dit consult kent een actiever karakter : je gaat ervaren!

relatie consult

Door de beide geboorteblauwdrukken naast elkaar te leggen kan ik jullie uitleggen wat je elkaar komt "brengen" in het leven. Niets is toeval namelijk, je bent onderdeel van een groter geheel.
Ook in je relatie zit potentieel van groei & bloei. Hoe bewuster je je daarvan bent hoe meer je deze kunt laten floreren. Kom je pittige aspecten tegen en projecteer je die op een ander? Ik laat je zien welk aspect van jezelf om jouw aandacht vraagt... je partner is slechts de spiegel.

ouder kind/gezin

In gezinssituaties kunnen zorgen en blokkades ontstaan. Vergelijkbaar met het relatieconsult kan ik met behulp van de geboorteblauwdruk van jou en je kind vertellen wat je elkaar te bieden hebt en welke dynamiek er ontstaat. Met behulp van de kennis die ik deel.... kom je tot je eigen inzichten.

Inspiratie workshop

In een Tzolkin -inspiratie-workshop ga jij aan de hand van een werkboekje op ontdekkingstocht met behulp van de Tzolkin. Je rekent je geboortezegel en creatie toon uit en vind de bijhorende kwaliteiten in de documentatie die ik aanlever.

Jaarconsult

Naast je geboorteblauwdruk krijg je elke verjaardag een hele nieuwe set aan kwaliteiten mee. Deze kwaliteiten gelden specifiek voor dat levensjaar. Je tijdelijke gereedschapskist voor groei en creatie in een specifiek jaar. Ik leg ze je graag uit.

Teamkracht

Werk je in een klein team? Ben je geïnteresseerd in de dynamiek daarvan, de kracht en de valkuilen op een heel andere manier bekeken? Je laten verrassen en inspireren door eeuwenoude Mayawijsheid? Neem contact met me op voor de mogelijkheden bijvoorbeeld als onderdeel van een "hei-sessie" of teamworkshop over teampotentieel.

“Door samen aan jouw bestemming en blokkades te werken, kun  je worden wie je werkelijk bent. ” Geke

Tarief

Tzolkin analyse inclusief documentatie  € 127,-  
Tzolkin consult                                            €  77,-   

Persoonlijk ontwikkeltraject op aanvraag