Ontmoet jezelf door te ont -moeten

Praktijk voor zelfbewuster leren leven

Ik stel mij even voor

Wie ben ik? Dat was de vraag die ik, zo rond mijn veertigste, mijzelf begon te stellen. Op al die vragen heb ik antwoorden en inzichten gekregen door de weg van hoofd naar hart te gaan volgen en niet het meest gebruikelijke pad. Elf jaar later ben ik zelfstandige met een eigen praktijk voor ZELFBEWUSTER leren te leven. Dat leren doe je een leven lang. Ik zet mijn opgedane kennis en wijsheid in om jouw ware potentieel te activeren. Op weg naar een lichter en vrijer leven. Leven zoals je werkelijk bedoeld bent. 

Ik verzorg trainingen en workshops die je handvatten aanreiken en helpen toepassen en geef individuele sessies waarin we op diepere lagen in jouw systeem blokkades opheffen, verbindingen herstellen zodat de energie weer gaat stromen in jezelf, je relaties, je werk en je leven. Want wat jij herstelt en heelt heeft effect op je omgeving en op de manier waarop je reageert daarop.

Iets meer weten over mijn werk achtergrond?

Ik heb ruim 25 jaar ervaring opgedaan in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. In functies als verpleegkundig begeleider en ook als docent, praktijkopleider en opleidingsadviseur. 
Naast geschoold als docent ben ik ook actief geweest als kwaliteitsmedewerker bij de certificering in de zorg. De laatste jaren na volgen cursussen op gebied van projectmanagement & functioneel beheer bouwde ik mee aan de verbinding tussen Zorg & ICT.

Veel gestelde vragen

Bij het maken van de afspraak stuur ik je een intakeformulier toe. Dit vul je in en neem je mee op de dag van de eerste afspraak. We bespreken deze. Wanneer de basisbehandeling start ga je staan en sta ik achter je. Ik houd je lichtjes vast als jouw lichaam in beweging komt. We beginnen staand, het vervolg in het proces kan zittend of liggend zijn omdat je lichaam een herstelproces gaat uitvoeren. Dit mag in alle rust en ontspanning  plaatsvinden. Afhankelijk van de klacht, het thema en het vertrouwen zijn 1 tot 3 behandelingen gangbaar.

Deze methode werkt in principe heel snel en direct. Je systeem weet wat het moet doen. In de praktijk kan het enkele weken duren voordat je het effect ervan optimaal ervaart.

Blokkades zijn  verstoringen ofwel belemmeringen in de energietoevoer en doorstroming van jouw systeem. Ze kunnen zich bevinden op verschillende niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) maar zich ook uiten op verschillende niveaus. Bijvoorbeeld: je hebt de behoefte om iets te zeggen in een groep. Op het moment zelf weet je geen woord uit te brengen. De oorzaak van blokkades speelt zich vaak af in het onbewuste onbekende deel van onszelf. Andersom kan ook: je bent jezelf er bewust van, hebt er zelf een verklaring voor gevonden en houdt de blokkade onbewust in stand door het verhaal over de blokkade keer op keer te versterken in jouw systeem. Het mooie van deze methode is dat we de specifieke oorzaak niet hoeven te weten maar toch kunnen behandelen.

Deze methode is geschikt voor alle leeftijden. Baby’s en jonge kinderen tot 7 jaar worden samen met ouder/verzorger behandeld. Ik werk in mijn praktijk met volwassenen.

De consulten kunnen prima online via Skype, Zoom en videobellen. Ook de Touch of Matrix behandelsessies kunnen dat. We bespreken de intake dan telefonisch en maken afspraak voor een behandeling op afstand.

De kosten voor coaching en behandelingen worden niet vergoed. Je investeert in je persoonlijke ontwikkeling. Wel is het mogelijk, in een aantal gevallen, om de gemaakte kosten af te trekken als opleidingskosten van de inkomstenbelasting. 

Heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen, bel mij dan gerust.

Je kunt mij bellen, appen of een vrijblijvende afspraak maken. Contact >>

Recensies

Geke kan met haar vastberadenheid en enorme wijsheid, aanvoelen wat je nodig hebt. Zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied kan zij door haar energetische behandeling je blokkades verwijderen. Om je weer in je kracht te zetten, zodat je jezelf weer begrijpt, gebruikt zij de Mayawijsheid. Zo bijzonder! Door haar ben ik mijzelf gaan begrijpen en weet ik wat ik te doen heb en zit ik beter in mijn vel.
mk
"Dank je wel, ik vind de blauwdruk erg mooi en veel herkenning. Vooral die intuïtie word ik heel blij van. Kan me nog herinneren dat ik als kind heel intuïtief was en dat dat jaren onder gesneeuwd is geweest. En hoe mooi is het dat ik daar dan de afgelopen tijd weer mee bezig ben en er steeds meer naar gaan luisteren en kan voelen dat dat bij mij hoort. En de schaduwzijden zijn heel herkenbaar als ik niet lekker in mijn vel zit. Dus ik kan hier wel wat mee!!
Yvon Passé
Een sessie met Geke is altijd weer een feest. Van te voren weet je nooit wat er geopenbaard wordt. Zij weet mij met haar lichttaal op zielsnivo diep te raken en geeft zo verrassende inzichten in mijzelf. Tevens heeft zij veel kennis van de Tzolkin ter ondersteuning van dit alles.
Jillie Tempest
Dorette Pauptit
Ik ken Geke al een tijdje, ooit werd ik door haar verrast op mijn verjaardag met mijn Maya geboorte update en de jaarenergie van dat jaar. Vanaf dat moment ben ik ieder jaar vaste klant voor mijn jaarenergie en geef ik dit ook graag weg als cadeau aan mijn vrienden. Ik had al enige tijd last van vervelende rugpijn, als herstelcoach weet ik wat voor betekenis dit voor mij heeft, maar ik wist ook, dat er nog iets zat dat ik zelf niet kon weghalen. En dan maak je een afspraak bij Geke, die vol overgave en kunde mij een Touch of Matrix behandeling gaf. Mijn rugpijn is opgelost en heel veel inzichten rijker. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor mijn ogen. Mij raak je niet meer kwijt als klant Geke, ik weet waar ik moet zijn als er wat geheeld mag worden. En niet te vergeten die mooie dagelijkse Maya-wijsheid die je iedere dag deelt op Facebook. Ik wordt hier zeer geïnspireerd. Heel dankbaar dat ik je ken!!❤
Veronika Rutten

Wil jij ook een recensie achterlaten? Dat kan op de volgende link klik hier >>