“ je lichaam, dat uit meer bestaat dan alleen het fysieke deel, is onmetelijk intelligent. De kunst is haar boodschap te leren verstaan en de balans op alle niveaus te herstellen”

Praktijk voor zelfbewuster leren leven

Waar kan Touch of Matrix jou mee helpen?

* Heb je te maken met een persoonlijke crisis in je leven?

* Je hebt last van spanning & stress in je lijf al dan niet door aanwijsbare oorzaak.

* Je zit niet lekker in je vel en loopt “met je ziel onder je arm”.

* Je hebt allerlei lichamelijke klachten maar medisch gezien is er niets aan de hand.

* Je bent onzeker, twijfelt aan jezelf en vindt het moeilijk keuzes maken.

* Je hebt een of meerdere keren een  black out gehad bij examen en hierdoor zie je op tegen een volgende keer.

* Je mist doel en richting in je leven.

* Je draagt nogal wat ballast door gebeurtenissen in je leven die je maar blijven achtervolgen.

* Je hebt door een ongeluk klachten die maar niet overgaan. Je bent daarvoor al in behandeling geweest bij fysio e.a.

* Je kunt niet meer verder medisch shoppen. Zoekt naar alternatieven en wat je er zelf verder nog aan zou kunnen doen.

* Je bent overspannen, overprikkeld of burn-out.

* Je hebt last van angst zoals bijvoorbeeld: faalangst, angst om te spreken, verlatingsangst, angst voor de dood.

Zo zijn er zoveel klachten waar Touch of Matrix de helpende hand kan zijn. Deze methode activeert je zelfhelend vermogen  en heft blokkades op zodat er weer doorstroming is in lichaam en geest

Wat is touch of matrix

Touch of Matrix ofwel TOM  is gebaseerd op principes uit de kwantumfysica. Deze zegt dat  alles bestaat uit licht en informatie en dat  alles en iedereen  met elkaar verbonden is.  Bij TOM maken we gebruik van die verbinding en met de informatie die we graag willen. In plaats van bezig te zijn met wat we niet willen.  Een ander belangrijk onderdeel van de behandeling is de “leegte” ook wel het nulpuntsenergieveld genoemd. Verbinden met de leegte is als het ware verbinden met de ruimte tussen de vraag en het antwoord. Het is net als in en uitademen. Het gaat veelal onbewust in een cadans en tussen die in- en uitademing zit een moment even … niets. Tijdens de sessie hoef je als cliënt eigenlijk ook helemaal niets. Je hoeft het alleen maar te laten gebeuren.

TOM geeft je een andere manier van beleven van alles wat je ziet, voelt en hoort. Dat wil zeggen anders dan je gewend bent. Het verandert je kijk op de realiteit, je bewustzijn komt in beweging en je maakt verbinding met een andere dimensie van zijn.

free-woman-raising-hands-golden-sunset_314485-601

Vanuit die andere realiteit maken we middels het stellen van vragen en positieve formuleringen gebruik van het grenzeloze bewustzijn en zal de therapeut vragen stellen aan het veld zoals:  hoe zou het zijn als je nek & schouders weer helemaal vrij zijn? Hoe zou het zijn om vol zelfvertrouwen in het leven te staan? Vanuit de gemaakte verbinding en de gestelde vraag komt jouw systeem in beweging, letterlijk en figuurlijk. De therapeut kan dan de waargenomen blokkades en onderliggende programma’s verwijderen. Eigenlijk doe je dat helemaal zelf en begeleid de therapeut het proces. TOM werkt bij thema’s op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevings (spiritueel) niveau.

“Als het niet kan zoals het moet, dan  moet het zoals het kan”

Hoe ziet een behandeling eruit.

Voordat we beginnen met het toepassen van TOM vindt er een  intakegesprek plaats.
Je ontvangt per mail een formulier waarin een aantal praktische en persoonlijke gegevens gevraagd worden. Jouw ingevulde formulier is onderwerp van het gesprek. Tijdens dat gesprek wordt ook bekeken wat het thema is waar de behandeling op ingezet wordt en wat de gewenste bestelling ofwel resultaat is. Ook wordt er gezamenlijk bepaald en akkoord gegeven voor behandeling.
Een Touch of Matrix therapeut is namelijk nooit een vervanger voor huisarts, psycholoog of specialist. De eerste TOM sessie zelf vindt aansluitend aan de intake plaats. De eerste afspraak is in tijd dan ook het meest omvangrijk. Reken op 2 uur. Vervolgafspraken duren korter.

Afhankelijk van het onderwerp, klacht en intensiteit van de sessie vind die staand, zittend of liggend plaats. Meestal is het een combinatie we beginnen staand en naar mate er meer programma’s open gaan en een herstelproces begint mag je gaan zitten of liggen.

zen-stone-garden-round-stone-raked-sand_93675-38388

In de praktijk is hiervoor een mat, dekentjes en nekrol aanwezig. Trek makkelijke kleding aan, tijdens de sessie doen we de schoenen uit.

Na de sessie wordt er water gedronken en krijg je een kaartje met instructie mee naar huis. De behandeling zet het een en ander in beweging en dat vraagt bewustzijn hoe daar mee om te gaan. Ook spreken we af wanneer we contact hebben over het resultaat en verloop van de eerste behandeling, dit vindt meestal telefonisch plaats.


Voor het meest optimale resultaat wordt een serie van 3 behandelingen geadviseerd.

Tarief

Eerste sessie inclusief intake                         € 128,-  
Vervolgsessies                                                  €  85,-  

Groepsmatrix op aanvraag